JULIETTE | shop, stop & have some cake

“We don’t need sugar, flour of anything else. We just want to be with our dear ones. And yes, sometimes that comes with cake”

FILL THAT BOTTOM

Eens in de zoveel tijd ga ik met vriendinnen naar Antwerpen toe. Het is dichtbij, makkelijker te bereiken en net de grens over van Nederland. Juliette is een plek waar je zo’n dag het beste kan beginnen. Nog even wat krachtvoer naar binnen werken om vervolgens met volle energie de leuke boetiekjes in Antwerpen te spotten. Zo’n bodem kan je het beste leggen met de lekkerste taartjes van Juliette! En dan met voorkeur de carrotcake, zo yum! Maar fair enough, ook voor de “normale lunch” kan je hier terecht. Ze hebben een ruim assortiment aan kleurrijke salades, belegde broodjes en huisgemaakt quiches

AGAIN, AND AGAIN

En terugkijkend naar mijn foto’s zie ik dat ik telkens ben gegaan voor de carrotcake, super saai maar hij is gewoon zo lekker! Het is een fijne plek om op te starten of voor een tussentijdse koffie. Heel lang zit ik er nooit omdat er door de drukte veel mensen in en uit lopen. Voor even is dat helemaal niet erg maar wel als je even op een rustige plek wil socializen. Door de drukte gaat het er soms wat chaotisch aan toe maar dat maakt het ook juist levendig!

AND MOVE ON

Ja, ja, ja, nu weten we het wel. Het is hier gewoon even heel fijn zitten en nog fijner eten maar als ik naar Antwerpen kom heb ik maar één doel. En dat is shoppen. Dus beste Juliette, je hebt er weer een heerlijk hapje van gemaakt maar de plicht roept. Until we meet again!