Event fotografie

Bij event fotografie speelt alles zich af op het moment.  Juist onverwachte gebeurtenissen geven de meest waardevolle beelden weer. Investeer in event fotografie en laat sfeervolle beelden spreken. Naast het gegeven dat gasten na afloop een mooie herinnering hebben, kunnen de beelden ook via social media ingezet worden. Maak je beelden dynamisch.

Event fotografie

Net zoals portretfotografie, kan je met event fotografie veel kanten op. Het kan gaan om een huwelijksfeest, een lezing, dinner, een lancering van een product, een verdediging van een promotieonderzoek, etc. Naast het soort events, zijn er ook verschillende manieren van fotograferen. Is het de bedoeling dat iedereen aan het begin van het event poseert voor een foto of is het juist de bedoeling om spontane momenten vast te leggen? Verschillende zaken om voorafgaand over na te denken. Maar je kunt het ook aan mij als fotografe overlaten. 

Sfeervolle beelden

Mijn doel als fotografe, is om geforceerde beelden zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Sfeervolle beelden ontstaan vanuit spontane momenten. Niets mooier dan een oprechte lach uit een onverwachtse hoek of een omhelzing van twee dierbaren. Fotograferen tijdens een evenement brengt andere vaardigheden met zich mee. Het wordt een ander verhaal, dan bij een georganiseerde shoot waarbij gebruik wordt gemaakt van allerlei attributen. Als event fotografe probeer ik gebeurtenissen op voorhand in te schatten en beweeg ik mijzelf zo veel mogelijk op de achtergrond. 

Zie jij  al een toekomstige match voor je qua fotografie? Neem contact op via mijn contact formulier.

Of ben je nog lang niet uitgekeken?? Neem gerust een kijkje op mijn zakelijke of privé Instagram profiel.