Poké Perfect | where babes and bowls come together

Your perfect poke made by Poke Perfect

PERFECT BOWL, POKE PERFECT

Poke perfect.., ik weet nog dat ik de naam nogal tricky vond in het begin. Tricky, totdat ik mijn eerste poke bowl heb mogen proeven in Utrecht. Poke Perfect, WOW! Did they surprised me! Ik heb vaker poke bowls besteld bij wisselende restaurantjes maar deze staat bij mij bovenaan. Ik kwam langs nadat ze net een paar dagen de deuren hadden geopend.  De signature dishes bestaan voornamelijk uit rice bowls en sushirrito’s. Maar liefst 6 rice bowls waaruit je kan kiezen. Niet een heel breed assortimenthoor ik je denken. Wacht maar totdat je zult zien dat de samenstellingen zo smaakvol zijn dat kiezen onmogelijk wordt. Na wat wikken en wegen kozen we voor The Witzel. Even voor de beeldvorming: Zalm avocado, komkommer, mango, masago, lente uitjes, sesamzaadjes en de beste Poké Ponzu sauceDat, in combinatie met een  Juice Carrot & Jinger en zon! YES!

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS

Nowadays kom je er met lekker eten alleen niet meer mee weg. Naast de perfecte combinaties op foodniveau, moeten ook de interieur details op elkaar zijn afgestemd. Bij Poke Perfect hebben ze de smaak te pakken. Naast de fijne smaaksensaties in de bowls begeef je je in een piekfijne omgeving bij deze keten. Ondanks de simpele en frisse touch heeft, telt de zaak voldoende details om het karakter te geven. Zo ben ik fan geworden van de rotan stoelen aan het raam en rondom de tafels. Daarnaast hangt er een fris kleurtje aan de muur en is het druk bezet met botanische planten. Love it!

LOVE YOUR CASH DESK

De kassa bevind zich tevens aan het keukenblok waar alle poke bowls vers worden bereikt. Ook dit is het een klein feestje om naar te kijken. De kleuren van alle verse groentes zien er geweldig uit en de bamboe stokken zorgen voor een Aziatische twist, leuk op ingespeeld guys!